Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo removal met de Pico laser in Rotterdam de beste oplossing voor tattoo verwijdering

Let op:  Bij Tattoo Bob medical wordt de behandeling van het Tattoo verwijderen uitgevoerd door huidtherapeuten/huidspecialisten

Tattoo Verwijdering met de Pico Laser bij Tattoo Bob Medical: De Nieuwe Standaard in Effectiviteit en ComfortBij Tattoo Bob medical begrijpen we dat een tatoeage soms niet voor altijd is. Daarom bieden we geavanceerde tattoo verwijderingsopties met de revolutionaire Pico laser. Deze state-of-the-art technologie zorgt voor snellere, veiligere en effectievere verwijdering van tatoeages, ongeacht de kleur of het huidtype.

Wat Maakt de Pico Laser Uniek?

  1. Snellere Resultaten: De Pico laser maakt gebruik van ultrakorte laserpulsen, een biljoenste van een seconde, om de inktdeeltjes te fragmenteren. Dit betekent dat de inkt sneller en efficiënter wordt afgebroken en door het lichaam kan worden afgevoerd. Hierdoor zijn minder sessies nodig in vergelijking met traditionele lasermethoden.

  2. Minder Pijn en Hersteltijd: Dankzij de precisie van de Pico laser is de behandeling minder pijnlijk en is er minder schade aan het omliggende huidweefsel. Dit resulteert in een kortere hersteltijd en minder ongemak tijdens en na de behandelingen.

  3. Geschikt voor Alle Inkttypes en Huidtypen: De Pico laser is effectief op een breed scala aan inktkleuren, inclusief moeilijk te verwijderen kleuren zoals groen en blauw. Bovendien is deze technologie veilig te gebruiken op alle huidtypen, waardoor iedereen kan profiteren van de voordelen van deze geavanceerde behandeling.

Klik hier voor meer informatie

Tattoo Verwijdering bij Tattoo Bob: Onze Aanpak

Bij Tattoo Bob medical streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Ons proces voor tattoo verwijdering met de Pico laser bestaat uit de volgende stappen:

  1. Consultatie en Evaluatie: Tijdens de eerste afspraak bespreken we je medische geschiedenis, huidtype, en de details van je tatoeage. We leggen uit hoe de Pico laser werkt en wat je kunt verwachten. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op.

  2. Behandelingssessies: Elke sessie met de Pico laser is ontworpen om de inktdeeltjes effectief te fragmenteren zonder de huid te beschadigen. Afhankelijk van de grootte en kleur van je tatoeage, kunnen meerdere sessies nodig zijn. Tussen de sessies door krijgt je huid de tijd om te herstellen.

  3. Nazorg en Ondersteuning: Wij voorzien je van uitgebreide nazorginstructies om het genezingsproces te optimaliseren. Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen gedurende het hele verwijderingsproces.

Veelgestelde Vragen over Pico Laser Tattoo Verwijdering

Is Pico laser tattoo verwijdering pijnlijk?
Hoewel de Pico laser minder pijn veroorzaakt dan traditionele lasers, kunnen sommige klanten een licht ongemak ervaren. We gebruiken moderne pijnbestrijdingstechnieken om het comfort te maximaliseren.

Hoeveel sessies zijn er nodig?
Het aantal benodigde sessies varieert afhankelijk van de grootte, kleur en diepte van de tatoeage. Tijdens je consultatie geven we een beter beeld van wat je kunt verwachten.

Zijn er bijwerkingen?
De Pico laser minimaliseert de kans op littekens en huidverkleuring. Met de juiste nazorg is het risico op bijwerkingen zeer klein.

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Bij Tattoo Bob medical zijn we trots op onze innovatieve aanpak voor tattoo verwijdering. De Pico laser biedt een veilige, snelle en effectieve oplossing om van ongewenste tatoeages af te komen. Maak vandaag nog een afspraak voor een consultatie en ontdek hoe wij je kunnen helpen een frisse start te maken met de meest geavanceerde technologie in tattoo verwijdering.

Klik hier voor meer informatie