Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Kosten micro haar pigmentatie ofwel de kosten voor een stoppeltattoo

Kosten van Micro Haar Pigmentatie bij Tattoo Bob medical : Kwaliteit en Waarde in Rotterdam

Als je overweegt om micro haar pigmentatie (MHP) te laten uitvoeren, dan is Tattoo Bob medical in Rotterdam dé plek waar kwaliteit en waarde samenkomen. Het begrijpen van de kosten van MHP is essentieel om een weloverwogen beslissing te nemen. Bij Tattoo Bob medical bieden we transparantie en eerlijke prijzen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Bekijk hier de kosten:

Wat is Micro Haar Pigmentatie?

Micro haar pigmentatie is een revolutionaire behandeling die een realistische illusie van haarstoppels creëert op een kalende of dunner wordende hoofdhuid. Het is een niet-chirurgische oplossing die gebruik maakt van gespecialiseerde pigmenten om natuurlijke haargroei na te bootsen. Bij Tattoo Bob medical combineren we geavanceerde technieken met jarenlange ervaring om verbluffende resultaten te leveren.

Kostenstructuur van MHP bij Tattoo Bob

De kosten van micro haar pigmentatie bij Tattoo Bob medical variëren op basis van verschillende factoren. Hier zijn de belangrijkste aspecten die de prijs beïnvloeden:

  1. Grootte van het Behandelgebied: Hoe groter het gebied dat behandeld moet worden, hoe hoger de kosten. Een volledige hoofdhuidbehandeling kost meer dan het behandelen van bijvoorbeeld alleen inhammen of een specifieke kale plek.

  2. Aantal Sessies: Voor optimale resultaten zijn meestal meerdere sessies nodig. Bij Tattoo Bob medical  worden de kosten per sessie berekend, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  3. Complexiteit van de Behandeling: Elke hoofdhuid is uniek, en sommige behandelingen kunnen meer tijd en precisie vereisen. Dit kan invloed hebben op de totale kosten.

  4. Ervaringsniveau van de Specialist: Bij Tattoo Bob medical  worden behandelingen uitgevoerd door ervaren specialisten. Hoewel dit mogelijk iets duurder kan zijn, krijg je de garantie van hoge kwaliteit en expertise.

Transparante Prijzen bij Tattoo Bob medical 

Bij Tattoo Bob medical geloven we in volledige transparantie als het gaat om de kosten van MHP. Onze prijzen beginnen vanaf €500 voor kleine behandelingen, zoals het corrigeren van inhammen. Voor een volledige hoofdhuidbehandeling kun je rekenen op prijzen tussen €1500 en €3000, afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Tijdens een persoonlijk consult krijg je een op maat gemaakte offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Investeren in Zelfvertrouwen

Hoewel de kosten een belangrijke overweging zijn, is het ook essentieel om de waarde van micro haar pigmentatie te erkennen. Het herwinnen van een volle haardos of het corrigeren van dunner wordend haar kan je zelfvertrouwen en levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren. Bij Tattoo Bob medical krijg je een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor haarverlies.

Waarom Kiezen voor Tattoo Bob medical?

  1. Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in de tattoo- en pigmentatie-industrie, ben je bij Tattoo Bob medical verzekerd van professionele en deskundige zorg.
  2. Klantgerichte Benadering: Wij begrijpen dat elke klant uniek is. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je behandeling volledig op jouw wensen en behoeften is afgestemd.
  3. Uitstekende Resultaten: Onze tevreden klanten spreken voor zich. De resultaten van onze MHP-behandelingen zijn natuurlijk en duurzaam.

Boek een Consult

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van micro haar pigmentatie voor jouw situatie? Boek een vrijblijvend consult bij Tattoo Bob medical in Rotterdam. Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de beste beslissing te nemen voor jouw haar- en hoofdhuidgezondheid.

Bij Tattoo Bob medical krijg je niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding, maar ook de gemoedsrust dat je in goede handen bent. Ontdek vandaag nog hoe micro haar pigmentatie je kan helpen om weer vol vertrouwen in het leven te staan!

Foto's bekijken? klik hier