Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Gouden piercings Rotterdam

Gouden Piercings Laten Plaatsen bij Tattoo Bob: De Oudste en Meest Betrouwbare Studio in Rotterdam

Ben je op zoek naar een hoogwaardige gouden piercing? Tattoo Bob, de oudste en meest gerenommeerde tattooshop in Rotterdam, biedt een ongeëvenaarde ervaring in het plaatsen van gouden piercings. Met decennia aan expertise en een uitstekende reputatie, is Tattoo Bob de ideale plek voor jouw nieuwe sieraad.

Waarom kiezen voor een gouden piercing bij Tattoo Bob?

  1. Historie en Vertrouwen: Als de oudste tattooshop van Rotterdam, heeft Tattoo Bob een rijke geschiedenis en een onberispelijke staat van dienst. Sinds de oprichting heeft de studio talloze klanten geholpen met prachtige tatoeages en piercings.

  2. Hoogwaardige Materialen: We bieden een exclusieve selectie van gouden piercings, vervaardigd uit 14K en 18K goud. Deze piercings zijn niet alleen stijlvol en elegant, maar ook veilig voor je huid, dankzij de hypoallergene eigenschappen van goud.

  3. Ervaren Piercers: Ons team van professionele piercers heeft jarenlange ervaring en zorgt ervoor dat elke piercing nauwkeurig en hygiënisch wordt geplaatst. We volgen de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en sterilisatie.

  4. Persoonlijke Service: Bij Tattoo Bob geloven we in een persoonlijke benadering. We nemen de tijd om jouw wensen te bespreken en je te helpen bij het kiezen van de perfecte gouden piercing die bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

  5. Breed Assortiment: Of je nu op zoek bent naar een subtiele oorbel, een opvallende navelpiercing, of iets unieks zoals een septumpiercing, onze collectie gouden piercings biedt voor ieder wat wils.

Bezoek Tattoo Bob in Rotterdam

Tattoo Bob is strategisch gelegen in het hart van Rotterdam, waardoor het eenvoudig te bereiken is vanuit de hele stad en omstreken. Ons uitnodigende en professionele team staat klaar om je te verwelkomen en je piercing-ervaring zo comfortabel mogelijk te maken.

Plan je Bezoek

Klaar om een schitterende gouden piercing te laten plaatsen? Bezoek Tattoo Bob, de oudste en meest betrouwbare tattooshop in Rotterdam, en ervaar zelf waarom we al decennia lang een begrip zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of loop gewoon binnen voor een consult.

Voor meer informatie over onze gouden piercings en andere diensten, bezoek onze website of volg ons op sociale media. Tattoo Bob – jouw bestemming voor hoogwaardige gouden piercings in Rotterdam.

Kijk hier verder op: