Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

De beste en bekendste tattoo shop van Nederland

Tattoo Bob Rotterdam: De Bekendste en Oudste Tattoo Shop van Nederland

Wanneer je denkt aan tatoeages in Nederland, is er één naam die er met kop en schouders bovenuit steekt: Tattoo Bob Rotterdam. Al meer dan een halve eeuw is Tattoo Bob een begrip in de tattoo-industrie, bekend om zijn uitstekende vakmanschap, innovatieve technieken, en ongeëvenaarde klanttevredenheid.

De Geschiedenis van Tattoo Bob

Opgericht in 1968 door Bob Moelker, heeft Tattoo Bob Rotterdam de weg gebaand voor de Nederlandse tattoo-scene. Als de oudste tattoo shop van Nederland, heeft Tattoo Bob een rijke historie en een reputatie die generaties overstijgt. Wat begon als een kleine winkel is uitgegroeid tot een wereldwijd erkende naam in de tattoo-wereld.

Waarom Tattoo Bob Rotterdam de Beste Keuze Is:

  1. Ervaring en Vakmanschap: Met meer dan 50 jaar ervaring zijn de tattoo-artiesten bij Tattoo Bob meesters in hun vak. Ze bieden een breed scala aan stijlen en technieken, van traditionele tatoeages tot hyperrealistische ontwerpen.

  2. Innovatie en Hygiëne: Tattoo Bob staat bekend om zijn innovatieve benadering en strikte hygiëneprotocollen. De shop maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en veilige, steriele materialen om de hoogste kwaliteit en veiligheid te garanderen.

  3. Breed Scala aan Diensten: Naast tatoeages biedt Tattoo Bob ook permanente make-up, laser tattoo-verwijdering, en piercings. Dit maakt het een one-stop-shop voor al je lichaamskunst en aanverwante behoeften.

  4. Klanttevredenheid: Bij Tattoo Bob staat de klant centraal. Het team neemt de tijd om naar je wensen te luisteren en zorgt ervoor dat je met een tevreden gevoel de deur uit gaat. Hun persoonlijke benadering en toewijding aan kwaliteit hebben geresulteerd in talloze tevreden klanten en positieve recensies.

Tattoo Bob Rotterdam in de Media

De invloed en bekendheid van Tattoo Bob Rotterdam reiken verder dan de landsgrenzen. De shop is meerdere malen in de media verschenen en heeft tal van prijzen en onderscheidingen ontvangen. Dit benadrukt niet alleen de kwaliteit van hun werk, maar ook hun status als pionier in de tattoo-industrie.

Bezoek Tattoo Bob Rotterdam

Of je nu op zoek bent naar je eerste tattoo, een cover-up, of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, een bezoek aan Tattoo Bob Rotterdam is altijd de moeite waard. Gelegen in het hart van Rotterdam, is de shop gemakkelijk bereikbaar en staat het vriendelijke team klaar om je te verwelkomen.

Kies voor ervaring, kwaliteit en vertrouwen. Kies voor Tattoo Bob Rotterdam – de bekendste, beste en oudste tattoo shop van Nederland.