Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

De beste en bekendste piercing shop van Nederland in Rotterdam

Tattoo Bob: De Bekendste en Oudste Piercing Shop van Nederland

Als je op zoek bent naar de meest betrouwbare en ervaren piercing shop in Nederland, dan is er maar één naam die altijd bovenaan de lijst staat: Tattoo Bob. Gevestigd in het bruisende Rotterdam, is Tattoo Bob niet alleen de oudste piercing shop van het land, maar ook een iconisch instituut in de wereld van body art. Met decennia aan ervaring en een onberispelijke reputatie, biedt Tattoo Bob een ongeëvenaarde combinatie van vakmanschap, professionaliteit en klanttevredenheid.

Een Historie van Meesterschap

Sinds de oprichting in de jaren 60, heeft Tattoo Bob zichzelf gevestigd als pionier in de Nederlandse piercing- en tattoo-industrie. Bob, de oprichter, begon zijn reis met een passie voor body art en een streven naar perfectie. Deze passie heeft de shop door de jaren heen tot een legendarische status verheven. Tattoo Bob was een van de eerste shops die professionele piercingdiensten aanbood in Nederland, en deze toewijding aan het vak is vandaag de dag nog steeds voelbaar.

Ongeëvenaarde Expertise

Met meer dan 50 jaar ervaring heeft Tattoo Bob een schat aan kennis en expertise opgebouwd. Het team van ervaren piercers is op de hoogte van de nieuwste technieken en trends, en blijft zich voortdurend bijscholen om de hoogste standaard van dienstverlening te kunnen bieden. Of je nu kiest voor een traditionele oorbel, een neus-, tong- of navelpiercing, of een meer unieke en creatieve lichaamsversiering, bij Tattoo Bob ben je verzekerd van een veilige en professionele behandeling.

Veiligheid en Hygiëne

Tattoo Bob hecht enorm veel waarde aan veiligheid en hygiëne. De shop voldoet aan alle wettelijke richtlijnen en volgt strikte hygiëneprotocollen om ervoor te zorgen dat elke piercing onder steriele omstandigheden wordt gezet. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over infecties of andere complicaties. De piercers gebruiken alleen de beste materialen, waaronder hypoallergene sieraden van chirurgisch staal, titanium of bioplast, om een optimale genezing te garanderen.

Uitgebreid Assortiment en Persoonlijke Service

Wat Tattoo Bob echt onderscheidt, is het uitgebreide assortiment aan sieraden en de persoonlijke benadering van elke klant. Of je nu op zoek bent naar een subtiele en elegante stud of een opvallend en artistiek sieraad, Tattoo Bob heeft het allemaal. Het vriendelijke en deskundige team neemt de tijd om je te helpen bij het kiezen van het perfecte sieraad dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Klanttevredenheid Voorop

Tattoo Bob staat bekend om zijn klantgerichte benadering. De vele positieve recensies en loyale klanten zijn een testament van de uitstekende service en resultaten. Elke klant wordt met respect en aandacht behandeld, en de piercers nemen de tijd om je door het proces te begeleiden, je vragen te beantwoorden en je gerust te stellen.

Een Plek van Erfgoed en Innovatie

Hoewel Tattoo Bob trots is op zijn rijke geschiedenis, blijft de shop ook innoveren. Door een combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technieken, biedt Tattoo Bob een unieke ervaring die zowel tijdloos als eigentijds is. Deze balans tussen erfgoed en innovatie maakt Tattoo Bob tot een bestemming voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige piercings en body art.

Bezoek Tattoo Bob

Voor de beste piercingervaring in Nederland hoef je niet verder te zoeken dan Tattoo Bob. Gelegen in het hart van Rotterdam, is de shop gemakkelijk bereikbaar en klaar om je te verwelkomen. Of je nu een doorgewinterde liefhebber van piercings bent of je eerste piercing wilt laten zetten, Tattoo Bob is de plek waar je moet zijn.

Ontdek zelf waarom Tattoo Bob de bekendste en oudste piercing shop van Nederland is. Bezoek ons vandaag nog en ervaar de perfectie van meer dan een halve eeuw aan meesterschap en toewijding aan de kunst van piercings.

Informatie over piercings klik hier.